Zemheri-Iarna neagra serial turcesc

Zemheri este un film ce intra in categoria drama-dragoste si reprezinta povestea de dragoste a doi tineri ce incepe frumos, se dezlantuie rapid si se stinge peste noapte.

seriale online subtitrate romana

Firuze Pinar (Ayça Aysin Turan) este o tanara studenta in cadrul facultatii de arhitectura. Firuze isi iubeste tatal si sora foarte mult. Duce lipsa imbratisarilor mamei si este deseori mahnita cand aceasta isi arata frustrarea stransa de pe urma problemelor si a saraciei.

Isi revarsa dragostea asupra tatalui si surorii, pe care ea a crescut-o de mica si se chinuie sa isi termine studiile indurand frigul si vorbele rele ale mamei si fratelui mai mare.

Ayaz Korkmaz (Alperen Duymaz) este un tanar student la arhitectura, ce isi iubeste foarte mult familia si incearca sa ii protejeze cum poate. Cu un tata furios si alcoolic, crescut intr-un cadru cu violenta domestica, Ayaz fuge impreuna cu familia lui de tatal sau. Se stabilesc in alt cartier si spera ca tatal lor sa nu ii gaseasca.

Ayaz si Firuze se intalnesc la facultate, la panoul de anunturi, incercand sa gaseasca un loc de munca.

Dragostea se naste doar din priviri, urmata de plimbari, amintiri frumoase, zambete si un romantic dand in ploaie.

Ayaz merge la firma de constructii, a omului de afaceri Ertan Demirkan, pentru a-si ridica adeverinta ce atesta practica in cadrul companiei. La iesirea din cladire, are ocazia sa ii salveze viata, surorii acestuia, Berrak.

Berrak este o persoana sensibila, foarte instabila psihic, ce intelege gresit salvarea lui Ayaz si obisnuita sa obtina ceea ce doreste, isi spune dorintele fratelui sau, Ertan. Ertan il viziteaza pe Ayaz si ii propune o relatie cu Berrak, in schimbul unei vieti excelente din punct de vedere financiar, pentru acesta si familia sa. Ayaz, crescut cu o conceptie diferita despre dragoste si bani, il refuza.

Ayaz o cere de sotie pe Firuze, cu un inel facut dintr-o margareta, pe banca de langa mare, insemnata cu numele lor.

Fericit, ca se vor casatori si totul va fi frumos, Ayaz se indreapta spre casa, pornit sa spuna intregii familii ca se va casatori cu aleasa inimii sale.

Ajuns acasa, Ayaz are surpriza sa o gaseasca pe sora sa, Filiz, lesinata, tatal mort pe podea si mama inspaimantata. Mama ii spune ca ea l-a ucis pe tatal sau, iar Ayaz incearca sa ia toata vina asupra lui.

Dupa aceasta noapte, totul se schimba.

Ayaz si familia sa dispar. Firuze nu ii mai gaseste nici la facultate, la locul de munca, acasa, nicaieri. Nici o urma de Ayaz.

Trailer Zemheri-Iarna Neagra

Multe luni, Firuze s-a inchis in ea. Nimeni nu putea sa o ajute. Pentru familia sa, a incercat sa isi revina. Dar cu greu.

Toata povestea se muta dupa o perioada de doi ani, timp in care s-au intamplat destule in viata fiecaruia.

Dupa un accident pe santier, tatal ei este arestat pe nedrept, iar Firuze incearca sa caute adevarul. Coincidenta sau nu, santierul si firma unde se angajeaza pentru a afla adevarul este chiar a lui Ertan Demirkan.

Iar arhitectul responsabil cu accidentul si barbatul care este martor principal in incarcerarea tatalui ei este chiar Ayaz.

De aici, incepe o suferinta mai mare, aventurile fiind pe masura.

Te las sa descoperi ce se intampla mai departe si sper sa iti placa.

Filmul are 10 episoade a cate 2 ore si ceva.

Le poti viziona aici, accesand linkurile de mai jos, sau direct pe Youtube.

Vizionare placuta.


Zemheri-Iarna neagra-episodul 1 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 2 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 3 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 4 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 5 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 6 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 7 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 8 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 9 subtitrat Romana

Zemheri-Iarna neagra-episodul 10 subtitrat Romana

Author: Elena