Nume pus de tine serial turcesc subtitrat romana

„Nume pus de tine” are titlul original „Adini Sen Koy” si este un serial turcesc, difuzat intre anii 2016 si 2018.

seriale turcesti subtitrate romana

Tema serialului „Adini Sen Koy”

Subiectul serialului „Nume pus de tine” este un om de afaceri care doreste sa isi faca sora bolnava fericita, casatorindu-se. Omul de afaceri turc, aranjeaza o casatorie pentru o perioada de 6 luni cu o fata saraca.

Cei doi tineri semneaza contractul, crezand ca vor divorta dupa perioada specificata si ca isi vor vedea fiecare de drumul sau, dar apar diverse complicatii care ii fac sa se indragosteasca unul de celalalt.

„Nume pus de tine” Trailer

„Nume pus de tine” serial turcesc toate episoadele

Gaseste mai jos, o lista cu linkuri unde poti gasi toate episoadele subtitrate in romana. De asemenea, vei gasi si unele dintre cele mai populare episoade ale serialului „Adini Sen Koy”.

Disclaimer: Navigarea pe alte pagini, necesita acordul tau si este alegerea ta. Nu am nici un beneficiu si nici o legatura cu aceste pagini web. Nu raspund pentru schimbarea unor articole, titluri, eliminarea paginilor sau a unor video-uri pe aceste site-uri.

Canal YouTube – STOICY Media

Pe canalul de YouTube al STOICY Media, gasesti episoade din „Nume pus de tine”, traduse in romana. Aceste episoade au o lungime intre 50 de minute si o ora si jumatate.

Nume pus de tine ep 134

Nume pus de tine ep 137

Nume pus de tine ep 139

Nume pus de tine ep 156

Nume pus de tine ep 161

Pagina Facebook – Seriale Turcesti

Pe aceasta pagina de Facebook, gasesti toate episoadele de la 1 la 300.

Sursa: Adini Sen Koy IMDB

Author: Elena