Nu stie nimeni – serial turcesc

seriale online subtitrate romana

„Nu stie nimeni” cu titlul original „Kimse Bilmez”, este un serial turcesc cu 27 de episoade, ce transpune povestea Sevdei si a lui Ali. Filmul cuprinde cam tot ce se poate, incepand de la drama, actiune, dragoste, comedie, mister.

Ali Hüroglu (Keremcem) este un fost agent secret, retras intr-un cartier cu oameni simpli. Ali incearca sa aibe o viata normala, simpla, dupa tragica moarte a fiului sau, cu 5 ani in urma. Este macinat de remuscari, datorita faptului ca toti pe care ii iubeste dispar sau mor. Singurul sau scop a ramas doar acela de a-si gasi fratele pierdut in urma cu ani buni in urma.

Sevda (Özgü Kaya), are o familie dificila, cu un frate ce nu ia cele mai bune decizii, un tata care doreste sa o casatoreasca fara voia ei cu Uygar Sarikaya (Engin Hepileri), doar pentru a-si plati datoriile si a-i lui bine.

serial turcesc comedie dragoste

Sevda, ajunge urmarita de politie si de Uygar, in casa invatatorului Ali. Acesta o protejeaza de Uygar si face tot posibilul ca sa o scape de acesta. Cand se linistesc apele, o duce acasa si Sevda ii face cunostinta cu familia sa. Tatal ei, devine ingrozit la vederea lui Ali si incearca sa ascunda un secret groaznic.

O iubire secreta, amara, ce trebuie sa plateasca pentru pacatele altora.

In rolurile principale:

Keremcem – in rolul lui – Ali Hüroglu

Özgü Kaya – in rolul lui – Sevda Egilmez

Burak Serdar Sanal – in rolul lui – Pilot / Suleyman Kemal

Zeynep Elçin – in rolul lui – Duygu Selvin

Engin Hepileri – in rolul lui – Uygar Sarikaya

Ferdi Kurtuldu – in rolul lui – Hüdaverdi

Adnan Biricik – in rolul lui – Kurtbey

Timur Ölkebas – in rolul lui – Vedat Kemal

Yigit Koçak – in rolul lui – Sinan Egilmez

Mehmet Ali Kaptanlar – in rolul lui – Samim Sarikaya (Unchiul)

Author: Elena