Motor supraîncalzit mașină Renault Megane

diagnoza supraincalzire motor masina

Am avut o aventura de doua saptamani cu masina personala. Sau mai bine zis pe langa masina personala. Deoarece eram mai mult pe langa ea si nu in ea.

ce fac cand se strica masina

Cauza era ca nici dupa 5 km, crestea indicatorul de apa la maxim si se aprindea „STOP” pe bordul masinii Renault Megane hatchback. Sa merg, sa nu merg cu ea…Ramanea parcata pe undeva si eu tot cu metroul 🙂 Super!

Ei…si am inceput sa fac una, alta…ce am auzit la cunoscuti…opream des, stateam sa se raceasca si sa coboare acul apei si porneam iar. Un drum de 15 minute il faceam cam intr-o ora doua. N-a mers nimic. Intr-un final, nu a mai coborat nici acul si nu s-a mai stins nici indicatorul STOP timp de 2 zile.

Asa am inceput sa caut pe cineva care sa se deplaseze la ea, deoarece ea nu vroia sa mearga in alta parte. Acum este haios, dar sa stai prin ploaie si frig pe langa ea nu prea era. Bine ca a trecut.

Oricum, cautand pe unele site-uri de anunturi am gasit „Diagnoza Auto Pro„. Domnii de la Diagnoza Profesionala au venit repede, dotati cu tot ce trebuie, au facut testul si a rezultat ca problema era „senzorul de caldura”.

Bineinteles ca niciodata cand a fost o problema, nu s-a rezolvat rapid. Iar acum a trebuit sa dea jos aproape jumatate din tot ce era sub capota ca sa ajunga la acel senzor de caldura, pus bine de tot…foarte inspirat.

Dupa aproape 3 ore si un vant rece crunt, masina mea era gata. Si mergea.

Domnii de la Diagnoza Auto Pro au fost foarte profesionisti, rapizi, la un pret acceptabil si prin acest articol le multumesc ca mi-au facut masinuta bine.

Azi am parcat-o si i-am spus sa stea cuminte pana ma intorc. E batrana si face prostii multe in ultimul timp. Oricum, de aici incolo voi apela in continuare la dansii. Ai face bine sa le dai un Like pe pagina de Facebook, ca sa ii gasesti repede cand ai nevoie.

Daca ai probleme, desi nu iti doresc, ai aici adresa de Facebook: Diagnoza Auto Pro si nr de telefon: 0784.091.390 .

Author: Elena