Micul vampir-desene animate copii

desene dublate pentru copii

Micul vampir, cu titlul original in limba engleza „The little vampire” a avut premiera in anul 2000 si este un film de animatie realizat pe baza nuvelei cu acelasi nume, scrisa de Angela Sommer-Bodenburg. Scenariul a fost scris de Karey Kirkpatrick si Larry Wilson, in regia lui Uli Edel.

desene dublate romana pentru copii

Povestea Micului Vampir ecranizeaza o aventura frumoasa dintre un baiat scotian si un vampir. Intamplarile sunt perfecte pentru orice copil, deoarece nu au continut socant sau plin de sange si omoruri ca in alte filme.

Minunatul film incepe cu familia de vampiri a lui Rudolph, ce sunt atacati de vanatorii de vampiri, chiar in pragul multi-aniversarii sale de 13 ani. Copiii vampiri devin un pic revoltati datorita faptului ca sunt vesnic copii si trebuie sa fie mereu atenti sa nu fie descoperiti de vanatori.

Trailer Micul Vampir

In timpul atacului vanatorilor, Tony Thompson, un copil scotian, calatoreste impreuna cu familia sa catre o locatie unde sa isi petreaca vacanta. In timpul calatoriei se dovedeste a fi galagios si doritor de aventuri, citindu-le parintilor povesti cu vampiri. Parintii se satura de imaginatia bogata pe care o are copilul lor si nu ii dau atentie nici cand acesta le arata un vampir real. Isi dau seama ca imaginatia a depasit orice granita atunci cand ies cu masina de pe drum, speriindu-se de unul.

Tony si parintii sai ajung la gazdele sale, pline cu funii de usturoi si se cazeaza. Tony are sansa sa il salveze pe Rudolph de vanatori si ajunge sa lupte impreuna cu acesta pentru a-i salva familia.

O poveste aratand familiile frumoase si ingrijorate ale fiecarui copil si o prietenie unica, plina de umor si sacrificii.

Filmul de animatie Micul vampir invata copilul ce inseamna un prieten adevarat si adevaratele sale valori.

In rolurile principale Micul Vampir:

  • Jonathan Lipnicki – in rolul lui – Tony Thompson
  • Richard E. Grant – in rolul lui – Frederick Sackville-Bagg
  • Jim Carter – in rolul lui – Rookery
  • Rollo Weeks – in rolul lui – Rudolph Sackville-Bagg

Author: Elena