Margine de siguranta pentru pat copii

Am fost suspicioasa la inceput si eram sigura ca copilul va cadea peste, dar cu timpul am descoperit ca este foarte utila atunci cand copilul nu mai doreste sa stea in patut si tot incearca sa sara din acesta.

Margine de siguranta, este pliabila si cele doua bari se baga sub saltea. Am cautat peste tot sa aflu daca merge la orice timp de pat si nu am gasit. Am comandat doua de pe Emag si le-am folosit la pat-canapea cu cadran din fier (cele gen Ikea) si pentru pat matrimonial de mijloc, cu suport de lemn. La patul matrimonial am avut indoieli ca ar merge, deoarece salteaua este inalta de 20 cm si nu credeam ca poate fi introdus suportul sub ea. Dar a mers, numai ca mananca un pic din inaltimea suportului. Astfel, cand comandati pentru acest tip de pat, aveti grija sa calculati si cat se pierde din cauza inaltimii saltelei.

In rest, produsul este bun, rezistent – in sensul in care tine si la tras, lovit si tot ce doreste copilul sa aplice. Materialul este plasa si genul fâș – ceea ce face foarte usoara stergerea cu o laveta umeda.

Caracteristicile produsului: 120×43.5 cm

Author: Elena