Luna plina-Dolunay

serial turcesc de dragoste

Un serial indragit pe canalele turcesti si online, este „Dolunay„, in traducere „Luna plina„. In rolurile principale sunt indragitul actor din Pasarea matinala Can Yaman si Ozge Gurel, pe care am mai vazut-o in Suleyman Magnificul, Mama si Sezonul cireselor.

seriale turcesti de dragoste

Genul filmului este romantic, comedie si are 26 de episoade a cate 2-2,5 ore.

Ferit Aslan (Can Yaman) este un puternic om de afaceri care vrea sa pastreze o ordine desavarsita in viata personala si cea profesionala. Nu ii plac lucrurile noi, neplanificate, incat pana si bucatarul personal, gateste dupa un meniu bine stabilit de el, sarea si piperul au locul lor fix si nimeni nu poate face ceva in plus sau in minus, deoarece este concediat. Bineinteles, ca nu rezista nimeni si este in cautarea unui bucatar care sa faca totul ca la carte, asa cum isi doreste el.

Nazli (Ozge Gurel) a terminat facultatea de gastronomie si isi cauta de lucru intr-un loc unde sa poata sa isi etaleze talentul si sa isi construiasca un renume in arta culinara. Din cauza lipsei banilor, si pana vine faima, accepta postul de bucatar personal in casa lui Ferit Aslan. Nazli a fost angajata de asistenta lui Ferit si nu ia in serios regulile stricte impuse in casa acestuia. Ea are stilul ei, inclusiv in aranjarea produselor in bucatarie si prin dorinta de reinventare, ii va da lumea peste cap frumosului Ferit Aslan.

serial turcesc comedie dragoste Can Yaman pasarea matinala

Doua caractere opuse, cu reguli diferite si viziuni asupra vietii contrare.

In distributia filmului mai apar si alti actori pe care i-am mai vazut in alte seriale turcesti, precum:

  • Özge Gürel – in rolul lui – Nazli
  • Can Yaman – in rolul lui – Ferit Aslan
  • Hakan Kurtas – Deniz
  • Necip Memili – Hakan
  • Öznur Serçeler – Fatos (din filmul Pasarea Matinala)
  • Ilayda Akdogan – Asuman
  • Berk Yaygin – Tarik
  • Alihan Türkdemir – Bulut (nepotul lui Ferit Aslan)

Il gasiti online prin cautare „dolunay luna plina serial turcesc”.

Vizionare placuta!

Author: Elena