Inima gaseste pe cine iubeste online subtitrat romana

inima gaseste pe cine iubeste episod 1

Serialul turcesc ‘Inima gaseste pe cine iubeste’ este o drama romantica de 9 episoade, produsa de Filmevi Yapim.

seriale turcesti online subtitrate romana

Inima gaseste pe cine iubeste – tema filmului

Rüzgar, face parte dintr-o familie ilustra de arhitecti, din Istanbul. Se indragosteste de o femeie obisnuita, cu care decide sa se casatoreasca, impotrivindu-se familiei sale. Dar viata nu este asa cum planuiesti…

Exact in ziua in care o cere pe iubita sa de sotie, aceasta sufera un accident rutier si moare.

Rüzgar renunta la tot. Timp de 2 ani, renunta la familie, cariera si bani si calatoreste prin toata lumea, avand doar o geanta cu o carte, poza si esarfa iubitei sale Meltem.

Mama si unchiul sau, incearca sa il gaseasca si sa il convinga sa se reintoarca. Dupa ce il scoate pe cautiune, unchiul sau il aduce inapoi in Istanbul, de unde Rüzgar incearca sa dispara iar.

Il roaga pe taximetristul care il conduce, sa il duca oriunde, doar sa fie departe. Acesta il duce in Foca, unde il cazeaza in casuta matusii sale, in padure.

In paralel, Zeynep, planuieste casatoria cu barbatul cu care a copilarit si cu care a crezut mereu ca isi va face un viitor. Insa, cu o saptamana inainte, chiar cand isi proba rochia de mireasa, primeste un pont ca acesta ar fi cu o alta femeie intr-o camera de hotel.

Zeynep este foarte dezamagita atunci cand descopera ca acesta o inseala si pleaca la casa bunicului sau, in Foca. Mergand in nestire, in rochia de mireasa, aceasta cade chiar langa casa unde este cazat Rüzgar.

Acesta o ia in brate si o duce de urgenta la spital. Dupa ce afla numele complet al acesteia, face o vizita la firma familiei sale, de unde ia dosarul cu numele celor ce au primit organele donate de iubita sa.

Asa afla ca Zeynep este cea care a primit inima iubitei sale. Chemarea inimii este puternica si ii este imposibil sa se indeparteze.

Urmeaza o poveste de romantica, dar si trista, in care ratiunea se bate cu inima. Dar am povestit destul…restul trebuie sa vedeti…

Inima gaseste pe cine iubeste – distributie

Titlul original al filmului „Inima gaseste pe cine iubeste”este Rüzgarin Kalbi.

Din distributia filmului Inima gaseste pe cine iubeste fac parte:

  • Burak Serdar Sanal – in rolul lui Rüzgar
  • Deniz Baysal – in rolul Zeynep
  • Cezmi Baskin – in rolul bunicului Muammer
  • Ahmet Saraçoglu – in rolul unchiului Kemal
  • Basak Dasman – in rolul matusii Ayla
  • Batuhan Begimgil – in rolul logodnicului Kutay
  • Funda Sirinkal – in rolul Neriman
  • Ebru Aykaç – in rolul Mualla
  • Turgut Tuncalp – in rolul Erdem
  • Müge Akyamaç – in rolul mamei Vahide

Author: Elena