Farmville 2 Country Escape

Farmville 2 Country Escape este un joc Facebook ce poate fi jucat direct in browser sau in Facebook Gameroom.

joaca jocuri pe facebook

Farmville 2 a fost dezvoltat de Zynga si lansat in anul 2014 pentru platformele Android, iOS, Windows Phone.

Jocul iti da posibilitatea sa iti formezi o ferma, cumparand teren, stropitori, animale, pasari si animale. Pe terenul cumparat poti aseza hambare, bucataria, zonele pentru celelalte animale, sa plantezi diferite plante si legume. Poti pescui si sadi plante acvatice.

Cu timpul, ai posibilitatea sa te casatoresti si primesti 2-3 copii. Fiecare invata mai multe sarcini, ce le da posibilitatea sa te ajute in ferma.

De asemenea, ai minerit, scufundari, bazin cu delfini si cules de ciuperci.

In fiecare saptamana poti indeplini mai multe sarcini pentru a primi bani si monezi de schimb specifice jocului. Cu acestea, poti cumpara mai multe terenuri si sa iti extinzi ferma.

Pe parcursul jocului, chiar daca nu vrei sa adaugi prieteni pe Facebook, mai ales persoane pe care nu le cunosti, esti un pic obligat. Deoarece prietenii, devin vecini ce te ajuta cu diverse lucruri precum: biberoane pentru cresterea puilor de animale, sa cureti terenurile, sa iti dea apa, sa iti trimita orice alte resurse. Daca nu ai prieteni, nu poti avansa decat sa cumperi cu bani. Ceea ce incerci o data, de doua ori…Dar costa destul de mult la un moment dat.

Eu am ajuns undeva la level 83. As dori sa il joc si pe mobil, dar daca il instalezi pe tableta sau mobil, vei avea surpriza sa constati ca nu ai acelasi joc sau acelasi numar de resurse pe care le ai la nivelul tau pe varianta de desktop.

Un alt inconvenient este oprirea de la inceputul anului 2020 a Flash playerului. Cei de la Zynga au dezvoltat un launcher separat de Facebook pentru a deschide jocul, dar mie mi se pare nefolositor. Nu mi se pare ca ma ajuta cu nimic si jocul merge tot greu.

Am atasat doua clipuri video din joc pentru a-ti face o idee.

Este un joc relaxant, care te ajuta sa iti faci prieteni.

Author: Elena