Dragoste accidentala – serial turcesc online

‘Dragoste accidentala’, pe numele original ‘Kazara Ask’, este o comedie romantica turceasca.

In prim plan sunt Simal Karadeniz (Sude Zulal Güler) si Civan (Ümit Kantarcilar), doi tineri ce provin din medii total diferite.

seriale turcesti subtitrate romana

Simal a facut tot posibilul sa poata studia in Istanbul, impotriva tatalui sau. Dupa o perioada, l-a intalnit pe chipesul doctor Kenan Aladag (Burakhan Yilmaz). Dupa mai multe intalniri, acesta a cerut-o de sotie, facand-o cea mai fericita din lume. Dupa ce a incercat sa isi convinga tatal, sa vina sa il cunoasca pe Kenan, acesta din urma o suna si ii spune clar ca el s-a razgandit si nu se poate casatori cu ea. Simal merge dimineata devreme, sa ii spuna cateva vorbe pline de furie, dar il gaseste pe acesta cu alta femeie. Pleaca furioasa.

Civan, este un tanar bogat si rasfatat, ce se trezeste casatorit in secret, cu o femeie care afirma ca este insarcinata. Nestiind ca sarcina este una falsa, acesta cade in capcana.

Plecand de la starea civila, Civan merge pe strada vorbind la telefon, dar se opreste brusc pe marginea unei gropi. In acelasi moment, Simal il vede si are impresia ca acesta doreste sa se sinucida. Si sare sa il prinda. Din nefericire, cad amandoi, Civan, lovindu-se la cap si pierzandu-si memoria.

Asa incepe o poveste de dragoste plina de minciuni si intrigi.

Distributie ‘Dragoste accidentala’

Ümit Kantarcilar Civan Saydam
Sude Zulal Güler Simal Karadeniz 
Servet Pandur Neval Saydam
Ugur Çavusoglu Tahsin Saydam
Selin Isik Nazli Çiçek
Sadi Celil Cengiz Okan Saydam
Aycan Koptur Vildan Parlak Saydam
Burak Tamdogan Dursun Karadeniz 
Deniz Altan Asli Tetik
Nalan Örgüt Meryem
Öykü Candanadam Emine Karadeniz 
Burakhan Yilmaz Kenan Aladag
Ali Haydar Çataltepe Miraç Karadeniz
Çagdas Tekin Levent Firat
Billur Yilmaz Shaziye
Nermin Aslan Demet

Author: Elena