Cursuri de masaj in Bucuresti

Unde sa faci un curs de masaj, de unde sa inveti ceva si chiar sa ai incredere in abilitatile tale?

Recomandarea mea este „Magic Beauty”, un centru de infrumusetare si de formare profesionala din Bucuresti, pe Strada Ghe. Popovat nr 58.

Cursurile sunt predate chiar de fondatorii scolii, fiind de un profesionalism exagerat si garantat, daca nu inveti nimic, nici nu te lasa sa pleci. Sunt foarte stricti si merg pe ideea ca daca tu nu stii nimic atunci scoala lor va avea o reputatie proasta.

cursuri masaj

In cadrul centrului, poti urma cursurile de Masaj Somatic, Drenaj Limfatic, Masaj Reflexogen si Masaj Terapeutic. Daca doresti sa le faci pe toate, in acelasi curs ai varianta Cursului de Tehnician Maseur.

Toate cursurile „Magic Beauty” sunt autorizate de ANC, Ministerul Muncii Solidaritatii si Familiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii. Diploma se obtine printr-un examen final scris si practic in fata unei comisii a Ministerului.

Actele necesare pentru inscriere sunt:

  • copie dupa cartea de identitate
  • copie dupa certificatul de nastere
  • copie dupa certificatul de casatorie, daca este cazul
  • copie dupaultima diploma de studii
  • adeverinta de la medicul de familie

Cursul de masaj se poate achita in numerar la sediul din Bucuresti sau prin transfer bancar. Gasesti toate datele de transfer pe situl „Magic Beauty”.

centru de infrumusetare

De preferat ar fi sa faci cursul complet de Tehnician Maseur, depinde de planurile tale de viitor.

Intra pe situl „Magic Beauty” si afla mai multe informatii, inclusiv despre preturi. Daca doresti alte informatii si nu le gasesti pe site, poti apela numerele de telefon de pe site si vei primi raspunsuri sincere si politicoase.

Mult succes in noua meserie!

*Acest articol nu este sponsorizat. Este recomandarea mea proprie si sincera.

Author: Elena