Cum sa iti dresezi dragonul 1 dublat in romana

how to train your dragon dublat romana

„Cum sa iti dresezi dragonul” 1 este primul film de animatie pe calculator genul fantezie-actiune si face parte din trilogia cu acelasi nume. Filmul de animatie a fost lansat in 2010 in America si este ecranizarea dupa cartea cu titlul original „How to train your dragon” scrisa de celebra scriitoare britanica Cressida Cowell. Productia este DreamWorks Animation si este distribuit de faimosul Paramount Pictures.

film de animatie pentru copii vizionare online

Scenariul pentru partea I a fost scris de Will Davies, Dean DeBlois si Chris Sanders, in regia Dean DeBlois si Chris Sanders.

Lista vocilor contine nume rasunatoare printre care si:

  • Hiccup (Sughiț) – Jay Baruchel
  • Stoik – Gerard Butler
  • Gobber – Craig Ferguson
  • Astrid – America Ferrera
  • Snotlout – Jonah Hill
  • Fishlegs – Christopher Mintz-Plasse
  • Tuffnut – T.J. Miller
  • Ruffnut – Kristen Wiig
  • Spitelout – David Tennant

Cum sa iti dresezi dragonul I – trailer in Romana

Subiectul il reprezinta in vremurile de demult, pe Insula lui Berk, o comunitate de vikingi ce luptau dintotdeauna impotriva dominatiei dragonilor.

Sughiț este un tanar care doreste sa ia parte la luptele duse impotriva dragonilor, conducatorul vikingilor fiind chiar tatal sau, Stoik cel Vast. Incercand sa il faca pe tatal sau mandru, Sughiț face o inventie pentru a prinde si distruge mult mai usor dragonii. Il intalneste pe Furia Noptii in timp ce probeaza inventia. Acestia se imprietenesc, iar Sughiț vede in alta lumina lumea dragonilor.

O atrage in dresarea dragonilor si pe fata pe care o iubeste in secret, Astrid cu care gaseste cuibul dragonilor. Dragonii sunt atrasi in cuib Regina Dragonilor.

Sughiț si Astrid incearca cu disperare sa il convinga pe Stoik cel Vast si pe ceilalti ca dragonii pot fi dresati si prietenosi. Reuseste, dar dupa cateva aventuri in jurul cuibului dragonilor.

Finalul este unul fericit in care vikingii si dragonii pot trai in aceeasi lume, iar Sughiț devine un viking curajos in comunitatea sa.

In linkul de mai jos puteti viziona filmul. Sper sa va placa. Vizionare placuta!

Disclaimer – Site-ul unde veti viziona filmul nu are nici o legatura cu mine si nu raspund de inconvenientele aparute pe site-ul lor.

Author: Elena