Ce sa nu schimbi când începi o relatie

obligatii in relatii si problemele lor

La începutul unei relații, te întrebi dacă te place asa cum ești. Dacă încerci sa te autodepasesti, sa te prefaci mai buna, sa îți ascunzi defectele, sa aplici mai mult machiaj sau deloc și multe altele. Totuși, gândește-te ca el te-a plăcut din start, asa cum ești. Va trebui încet, încet, sa descopere latura ta ascunsa altor persoane din jurul tău. Aceste lucruri pot fi acceptate de către el sau nu, iar el va trebui sa afle partea în care nu suporți pisicile, mănânci mai mult decât el, gândești negativ despre alte persoane, etc.

Obligatii in relatii si schimbarile lor

Unica treaba ce cântărește enorm este planul tău de viitor. Dacă ești pregătită și dorești o relație stabila, urmata de căsătorie și copii. Desigur, reacția lui este importanta.

Iată ce este bine sa nu schimbi la tine, chiar dacă aveți o relație stabila și locuiți deja impreuna:

  1. Ramai o femeie independenta din punct de vedere financiar, cu un loc de munca stabil și bineînțeles, un card activ. Bărbații vor sa se simtă puternici, câștigând mai mult decât femeia, dar totodată nu își doresc o epava pe care sa o care după ei.

2. Păstrează-ți hobby-urile preferate, chiar dacă lui nu ii plac. Exista bărbați care îți vor cere sa renunti la ele, sub diverse pretexte. Chiar dacă la început îți surâde ideea, după o perioada vei începe sa duci lipsa momentelor tale de relaxare. Sau și mai rău… În cazul în care te vei despărți de el, ce faci? Te schimbi din nou?

3. Expune-ți clar și direct ideile. Asa se vede de la început dacă sunteți pe aceeași unda.

4. Gătește? Face curățenie? Spala vasele? Super. Nu te duce la el sa ii spui ceva de genul:”Vai, stai liniștit. Fac eu.” Deoarece se va obișnui și va renunță sa mai facă. Iar peste 5, 10 ani îți vei da seama ca nu te ajuta și este greu. Atunci apare reproșul „Nu mai ești bărbatul de care m-am indragostit”.

5. Ai grija de sănătatea și corpul tău. Exista partea în care, unii bărbați încep sa calculeze cât plătești la epilat, ca te duci cam des la coafor, chiar trebuie sa mănânci mâncare bio scumpa, iar mergi la sala, etc. Dragii de ei nu se gândesc ca pielea catifelata costa bani sau silueta de invidiat trebuie întreținută.

6. Păstrează-ți locuinta libera. Dacă te muti împreună cu el, este bine, pentru început, sa îți păstrezi locuință accesibila în caz de despărțire. Este jenant sa vrei sa pleci din casa lui și sa nu ai unde.

Acestea sunt câteva idei. Îți doresc din tot sufletul, sa îți găsești jumătatea. Sa va înțelegeți și sa fiți fericiți.

Author: Elena