Bine ati venit pe blog WordPress

vesel si primitor

vesel si primitorBuna ziua,

Numele meu este Elena si va urez ‘Bine ati venit, pe blogul meu WordPress!’

Poate spuneti: ‘Alt blog?’ Ei, bine, da! Alt blog. Doar ca acest blog gratuit vreau sa fie un amestec intre experienta de viata si experienta profesionala.

Ce inseamna un amestec de experienta? De exemplu, inseamna ca vreau sa impart cu voi multe din experientele mele, bune sau rele din trafic, din facultate, din retetele de mancare incercate, noi modalitati de a face bani pe internet sau ce jocuri video am mai jucat.

Sau cred ca este foarte importanta experienta parinti-copii, tot ce inseamna scoli, gradinite, doctori, zeci de medicamente prescrise, etc. Sunt mama a doi baieti minunati, unul de 7 ani, iar celalalt de 7 luni. Din nefericire amandoi au un fond alergic, cel mare avand chiar 3 tipuri de alergii, astm bronsic si cu patru pneumonii cu insuficienta respiratorie in 3 ani. Numai Dumnezeu stie si alti parinti cu copii in cazurile acestea, stiu cat cauti un medicament pentru un copil astmatic, cat te plimbi prin doctori, cat umpli copilul cu diverse substante sau ca nu il poti integra intr-o gradinita.

Consider, ca din experienta mea, este pacat sa nu impart cu alti parinti ce mi s-a intamplat mie, pentru ca acestia sa poata evita si eventualele prostii facute de mine, din necunostinta de cauza. Sunt sigura ca vi s-a intamplat sa nu stiti ceva, iar altul care stie sa nu va spuna, acest lucru cauzand si dvs. si copiilor.

Dar vom vorbi pe larg despre fiecare la momentul respectiv.

In concluzie, astept sa imi lasati comentarii si sa facem schimb de experienta.

Author: Elena