Abominable-Omul Zapezilor dublat romana

desene animate aventura

Abominable: Yeti Omul Zapezilor, a fost scris de mult celebra scriitoare Jill Culton, aceeasi care a dat viata personajelor din Monsters, Inc. (Fabrica de monstri).

abominable desene animate dublate romana online

Filmul de animatie este creat de cei de la DreamWorks Animation si face parte din genul fantezie, comedie, aventura.

Povestea din Omul Zapezilor incepe cu evadarea unui specimen dintr-un laborator secret ce apartine de Burnish Industries China. Echipele speciale incep cautarea prin oras a creaturii.

Intre timp, Yi este o adolescenta ce incearca sa isi revina dupa pierderea tatalui sau, ocupandu-si foarte mult timp cu scoala si munca. Yi s-a retras din grupul de prieteni si este foarte singuratica. Relatiile dintre mama si bunica sa s-au racit, iar acestea incearca sa o faca sa isi mute atentia mai mult pe scoala si familie. Yi nu doreste sa petreaca timp cu nimeni si nu doreste sa socializeze. In schimb, lucreaza in restaurante, cauta prin gunoaie, plimba cateii si cate si mai cate.

In seara in care a evedat creatura, Yi a ajuns acasa si a urcat pe terasa blocului sau, pentru a canta la mult iubita vioara, daruita de tatal sau decedat. Acolo il descopera pe Yeti, omul zapezilor. Un monstru mare, alb si foarte blanos. Prima intentie a fost sa fuga, dar a observat ca este ranit. Asa ca l-a ingrijit.

Yeti a reusit sa ii comunice lui Yi ca doreste sa ajunga pe Everest, aratandu-i un banner. Yi ii spune ca nu are cum sa il duca pe Everest. Dorind sa plece, adolescenta a fost luata prin surprindere de elicopterele echipelor speciale.

Yeti a luat-o pe Yi si au sarit peste cladiri, au ajuns in port, unde acesta a sarit pe un vapor. Yi, ramasa in port si vazand ca o urmaresc doi prieteni, s-a hotarat brusc si a sarit si ea pe vas.

Prietenii ei, Nai Nai si Jin, doi frati foarte diferiti, au sarit si ei, fiind uimiti ca, fara sa se gandeasca o secunda, s-au trezit pe drumul catre Everest impreuna cu Yeti.

Cei patru continua sa aibe o multime de aventuri, urmariti de echipele inarmate conduse de doctorul laboratorului si multimilionarul ce a finantat toata afacerea laboratorului.

Cu greu, Yeti si prietenii lui ajung la Everest unde isi gaseste familia. Uriasul alb nu este nimic altceva decat un bebelus.

Filmul de animatie Abominable: Omul zapezilor este un film de aventura superb pentru copii, mai ales in perioada aceasta, cu covid-19, cand s-au plictisit deja in casa.

Vizionare placuta!

Author: Elena