20 de melodii pe care sa îi spui „TE IUBESC”

muzica veche

Ofera-i o noapte romantica, de neuitat, ascultand cele mai romantice cantece de dragoste. Cele mai bune cantece de dragoste din toate timpurile.

top melodii de dragoste

1. I Will Always Love You – Whitney Houston

I will always love you” a fost lansat pentru prima data in 1973 si interpretat de Dolly Parton. In 1992, celebra Whitney Houston, a lansat propria versiune a cantecului, acesta fiind si pe coloana sonora a filmului de dragoste „Bodyguard„. A avut cele mai bune vanzari din toate timpurile si de ce nu, este inca ascultat si in 2021.

2. Can’t Help Falling In Love – Elvis Presley

Can’t Help Falling In Love” este un cantec inregistrat de cantaretul american Elvis Presley. Melodia face parte din albumul Blue Hawaii lansat in 1961 si a fost pe coloana filmului cu acelasi nume, in care Elvis Presley a fost in rolul principal.

3. Just The Way You Are – Bruno Mars

Just The Way You Are” este piesa de debut solo a cantaretului american Bruno Mars. Cantecul Just The Way You Are a aparut pe albumul Doo-Wops & Hooligans din anul 2010.

4. I Love You More Than Words Can Say – Otis Redding

I Love You More Than Words Can Say” a fost lansat in 1968 si interpretat de unul dintre cei mai mari cantareti din istoria Americii, Otis Redding. Cantecul I Love You More Than Words Can Say a fost lansat dupa moartea sa, la numai 26 de ani, pe albumul The Dock of the Bay.

5. I Just Called To Say I Love You – Stevie Wonder

I Just Called To Say I Love You” a aparut pe albumul lui Stevie Wonder, Women in Red, din anul 1984. Este o adevarata declaratie de dragoste pe ritm pop si R&B.

6. Crazy In Love – Beyoncé ft. Jay Z

Contrar celorlalte genuri de muzica in care este exprimata dragostea, aici este vorba de rap. Melodia „Crazy In Love” a fost compusa special pentru debutul solo al lui Beyoncé si apare pe albumul Dangerously in Love din 2003. Alaturi de contributia lui Jay-Z, cantecul a fost un real succes.

7. I Love You – Celine Dion

Cantecul de dragoste „I love you” a fost lansat pe albumul din anul 1996, Falling into you. I love you este interpretat de cantareata canadiana Celine Dion.

8. I love you – Avril Lavigne

I love you” este un cantec inregistrat de cantareata canadiana Avril Lavigne. Melodia face parte din al patrulea album al cantaretei, Goodbye Lullaby, lansat in anul 2011.

10. I Honestly Love You – Olivia Newton John

I Honestly Love You” este un cantec inregistrat de cantareata britanico-australiana Olivia Newton John, in anul 1974. Cantecul a fost un hit pop in lume si a ocupat locul 1 in topurile din Statele Unite ale Americii si Canada.

11. I Knew I Loved You – Savage Garden

I Knew I Loved You” este un cantec de dragoste lansat de trupa pop australiana Savage Garden. Cantecul face parte din albumul Affirmation, lansat in luna septembrie a anului 1999.

12. Little Things – One Direction

Little Things” a aparut pe albumul Take me home din anul 2012, lansat de trupa One Direction. Unul dintre scriitorii acestui cantec este chiar celebrul Ed Sheeran.

14. Kiss Me – Sixpence None the Richer

Kiss Me” este o balada rock inregistrata de catre banda Sixpence None the Richer. Melodia a fost lansata pe albumul cu acelasi nume, in anul 1998.

15. Come Away With Me – Norah Jones

Come Away With Me” este o melodie de pe albumul de debut cu acelasi nume, al lui Norah Jones. Albumul a fost lansat in anul 2002.

16. Die A Happy Man – Thomas Rhett

Die A Happy Man” este o melodie inregistrata de cantaretul american de muzica country Thomas Rhett. Cantecul Die a happy man se gaseste pe albumul lansat in 2015, Tangled up.

17. At Last – Etta James

At Last” face parte de pe primul album al cantaretei Etta James. Albumul, cu acelasi nume, At Last, a fost lansat in anul 1960.

18. Wonderful Tonight – Eric Clapton

Wonderful tonight” este o balada scrisa de cantaretul englez Eric Clapton. Cantecul Wonderful tonight a fost lansat in anul 1977, pe albumul Slowhand.

19. Just the Way You Are – Billy Joel

Just the Way You Are” face parte din albumul „The Stranger” al lui Billy Joel, lansat in anul 1977.

20. My Heart Will Go On – Celine Dion

My Heart Will Go On” este celebra melodie de pe coloana sonora a filmului Titanic. My Heart Will Go On este interpretat de cantareata Celine Dion si a aparut pe albumul din 1997, Let’s talk about love.

Author: Elena